Vilkår & betingelser


Virksomhedens juridiske navn: Peder Tommy Pedersen

Virksomhedens kaldenavn: Tilux
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 14231684
Etableringsår: 1990
Adresse: Rønnealle 17
Telefonnummer: +45 28141700
Officiel e-mail adresse: info@tilux.dk
Officel web-adresse: www.tilux.dk

 

Persondatapolitik

Der benyttes cookies og de registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden. Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og måden vores hjemmeside skal virke. En cookie er en lille tekstbesked (datafil), som gemmes på din computer, når du besøger et websted.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Tilux og opbevares af DigitalDNA.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Tilux har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tilux via e-mail: info@tilux.dk. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tilux.dk Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tilux.dk

 

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Tilux.dk

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra Tilux.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 8-14 dage. Risikoen for varer købt af Tilux.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Tilux.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Tilux.

 

Pris og Betaling:

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express, MobilePay og bankoverførelse. Alle priser ved Tilux – på web-adressen http://tilux.dk  – er i danske kroner DKK og inkl. Moms. Betalingen bliver først trukket, når varen afsendes.

 

Reklamation:

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt reparation eller brug. Reklamation kan ske ved henvendelse til Tilux via mail: info@tilux.dk

 

Fortrydelsesret:

Ifølge forbrugeraftaleloven skal du skriftligt tilkendegive din fortrydelse af dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Fra du har tilkendegivet din fortrydelse, har du på ny 14 dage til at indsende varen.

Fortrydelse skal ske ved henvendelse til Tilux via mail: info@tilux.dk

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, pakket forsvarligt så varen ikke lider overlast. Du skal selv betale for returfragten, hvis fortrydelsesretten udnyttes. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.
Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura. Husk at vedlægge dine bankoplysninger og vi overfører beløbet 1 til 2 dage efter vi har modtaget varen retur i korrekt stand. Er betalingen gennemført med brug af internationale kort, tilbagebetales beløbet senest 2 hverdage efter vi har modtaget betalingen fra kortudstederen. Dog senest 30 dage fra varen er modtaget retur.

Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til vores forretningsadresse:
Tilux, Rønneallé 17, 6000 Kolding.

Undtagelser fra fortrydelsesretten
Den lovfæstede fortrydelsesret på varer hvor kunden har bestilt gravering, forsølvning, forgyldning, rodinering og reparation af kundens egne varer, vielses- og forlovelsesringe og anden individuel tilpasning, herunder ringstørrelser og gravering bortfalder ved godkendelse af køb, idet fremstillingen er efter ordre og igangsættes straks herefter.

 

Venlig hilsen Tilux