OM OS

Om os

Hvem er vi?

Det kan godt være du ikke lige umiddelbart kender til os, men vi har faktisk over 30 års erfaring i smykkebranchen. Peder som er guldsmed og ejer af Tilux har i lang tid lavet ringe og smykker i forskellige firmaer, men valgte i 1992 at starte som selvstændig med firmaet Pedur, som senere blev til Tilux. Tilux står for Titan og Luksus og er fundamentet i vores firma. Titan er et svært materiale at arbejde med, men igennem tiden har vi fundet metoder der gør at vi kan lave næsten alt. Udover titan kan vi også lave smykker i både guld, sølv og mange af de andre traditionelle materialer.
Tidligere
Næste
peder_pedersen_guldsmud_sølvsmed_tilux_webshop_

Peder Pedersen

Guldsmed og Ejer

Peder, hjernen bag Tilux, er guldsmeden og manden der står for at lave vores mange flotte ringe, samt at hjælpe dig på vej med dit ringvalg.

Christian Pedersen

Webdesigner & Assistent

Christian er søn af Peder og står bag hjemmesiden. Han studerer i Odense, men hjælper til for at du nemmere har overblik over hvad Tilux kan tilbyde dig.

Vores kunder

Vi gør altid vores bedste for at vores kunder for den bedste oplevelse, så hvorfor ikke høre det fra deres synspunkt.
Peder er utrolig dygtig og kan løse næsten alle opgaver. Han er professionel og super flink, så det er altid en fornøjelse at komme forbi hos ham. Jeg har bl.a. fået ham til at lave et personligt armbånd med mit firmas logo på, som jeg er vildt glad for.
Jesper
IT konsulent
Min kæreste og jeg har med lys og lygte søgt efter de perfekte ringe. Vores ønske var titanium og guld men ingen kunne lave det til os, som vi ville have det, før vi blev anbefalet at kontakte Peder fra Tilux. Vi fik lov til at komme op en aften efter arbejde for at snakke om vores ønsker. Peder har utrolig meget viden og erfaring både med guld, sølv, diverse stene og især titanium så vi fik at vide hvad der var godt og skidt. Hurtig levering, smukt håndværk og super service er det der hurtigst og bedst beskriver vores oplevelse af samarbejdet.
Sanne
Kontorelev