Ringstørrelse

Undgå unødige problemer

En af de store udfordringer ved køb af ringe på nettet er at finde den rigtige ringstørrelse. Vi har to enkle løsninger som sikrer dig det bedste resultat – og så er det nemt og bekvemt.

Gør det selv.

En enkel og effektiv måde at finde din ringstørrelse på er ved at låne et af vores ringmålesæt. Sættet består af laserskåret ringe i alle almindelige størrelser, en målestok til at måle dine egne ringe, samt et overblik over de forskellige størrelser af sten. Prøv dig frem til du finder den størrelse der passer dig bedst, nemt og bekvemt i dit eget hjem. Det kræver blot et lille depositum på 200kr, som du vil få tilbage hvis sættet bliver returneret indenfor 14 dage. Efter betalingen sender vi selvfølgelig sættet hurtigst muligt.

Ringmålesæt

Lad mig hjælpe.

For at være garanteret på at din ring passer perfekt, er den eneste mulighed at du prøver den selv.
Dette kan du gøre ved at få et møde ved vores guldsmed, så i fælles kan finde den rigtige størrelse til dig.
Hvis ringen du søger er anderledes i form og tykkelse end de fleste ringe, kan dette være den bedste løsning. Ved en ring som denne, er det ikke altid muligt at finde den rigtige ringstørrelse, selv med vores ringemålesæt.
Til mødet vil du selvfølgelig også have mulighed for at se ringene, stille spørgsmål, eller blot få råd og vejledning til dit ringvalg.

Skal du have ændret din ringstørrelse?

Hvis du har fået fat i den forkerte størrelse behøver du ikke fortvivle. Du har måske hørt at titan ikke kan ændres i størrelse, men dette er ikke noget problem for os. Vi kan i langt det fleste tilfælde ændre ringene og såfremt dette ikke er muligt kan vi altid finde en ombytnings pris. Dette gælder også ringe af andre materialer end titan. Kontakt os og så finder vi en løsning.

Ændring i ringstørrelse